Persondata

Som mange ved er der vedtaget en ny persondataforordning.
Det er vigtigt at vide hvilke data, der er registreret, hvorfor og hvem der har adgang til disse data. Også når det drejer sig om en forening.

Hvilke data?
Fornavn, efternavn, adresse, boligforening og afdeling. Samt naturligvis e-mailadresse.

Hvorfor?
Fordi det kun er beboere i udvalgte boligforeninger, der kan benytte @ishoejby.com

Hvem?
Det er de fire formænd for afdelingsbestyrelserne i Vildtbanegård, der pt har adgang til online at oprette, ændre eller slette oplysninger.

 

Lidt om ishoejby.com

Formændene i Vildtbanegårds fire afdelingsbestyrelser besluttede sidste år at oprette domænet ishoejby.com fordi vi ikke længere ville kunne benytte ishoejby.dk efter udtrædelsen af Ishøj Fællesantenne. Udover Vildtbanegårds beboere er muligheden og stillet til rådighed for Stenbjerggård Boligselskab, Kirkehaven og Søvej Huse.

Valget til de fire afdelingsbestyrelser i Vildtbanegård er nu vel overstået. Efter sommerferien skal en arbejdsgruppe udarbejde et sæt foreningsvedtægter. Det er i formandsgruppen aftalt at domænenavnet overdrages til denne forening uden beregning.

Vi er de dataansvarlige og løsningen er hostet hos Wannafind, der er databehandleren. Du kan læse mere om persondataforordning på www.datatilsynet.dk

Med venlig hilsen,
Administrator
ishoejby.com