Antennesamarbejdet af 23.11.2017

Bestyrelserne fra Vildtbanegård Afd. I, II, III og IV, Stenbjerggård Boligselskab, Kirkehaven og Søvej Huse indgår et samarbejde og danner:

Antennesamarbejdet af 23.11.2017

Samarbejdet er for at sikre at: Bestyrelserne står stærkt sammen i forbindelse med forhandlinger med udbyder, drift og vedligeholdelse af anlæg. Samtidig oprettes der er en fælles e-mail for beboerne, som kan erstatte ishoejby.dk – denne vil nu i stedet hedde ishoejby.com. Den bliver drevet af et ekstern hosting selskab hvilket betyder, at den ikke længere er afhængig af udbyder og derfor ikke forsvinder ved skift.

Alle der melder sig ud af fællesantenne kan blive en del af dette samarbejde. Der er ingen udgift forbundet med medlemskabet af samarbejdet.

Overvejer man at melde sig ud af fællesantennen og har brug for hjælp omkring løsninger på udbyder og gerne vil have høre om vores erfaringer, så er man også velkommen til at kontakte os.

Hvis man er interesseret i at høre nærmere er man velkommen til at kontakte bestyrelserne der er med til at grundlægge dette samarbejde på vores Facebook side.

Hvis din boligforening ønsker at blive medlem skal du sende en mail til FAS@ishoejby.com